Produk Kita

Tipe Horizontal FOSC

Penutupan sambatan serat optik, jinis horisontal dikembangake kanggo digunakake ing jalur tengah rute kabel sajrone konstruksi jaringan serat optik.Penutupan Serat Optik Horizontal, migunani kanggo gabung karo inti serat kanthi splicer fusi lan tabung baja nyusut panas.Biasane ditrapake tanpa kabel utama, inline, ing kutub utawa ing limbah, saluran lan kolektor industri.

FOSC nyedhiyakake proteksi sing luwih dipercaya lan umur panggunaan sing dawa.Input lan output kabel dumunung ing loro-lorone FOSC.

FOSC jinis horisontal minangka struktur sealing mekanik sing njamin kinerja sing yakin.FOSC kita digawe saka bahan plastik kelas pertama sing tahan cuaca lan UV, sing nyedhiyakake daya tahan apa FOSC ana ing nduwur sirah, dikubur ing lemah utawa ing pipa.

Penutupan sambungan serat optik jinis horisontal produk sing gegandhengan uga alat sing bisa sampeyan temokake ing macem-macem produk.
FOSC memenuhi kritéria standar regional utama RoHS, CE.

Welcome to contact us for more information about fiber optic splice closure.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages