Produk Kita

Tabung Heat Shrink & Cold Shrink

Shrink tabung digunakake digunakake kanggo macem-macem aplikasi kabel, kang kalebu kabel terminating, splicing lan nyedhiyani segel lingkungan ing kabel daya utawa kabel serat optik.

Garis Jera nyedhiyakake rong jinis tabung nyusut:
-Heat shrink tube
- Tabung nyusut kadhemen

Padha bisa katon padha saka njaba nanging karakteristik tombol beda.Dheweke duwe teknik instalasi, aplikasi lan sifat fisik sing beda.

Cold shrink cable tube minangka lengen karet supercharged sing wis digunakake ing breakaway batin sing dikuatake dening ripcord (spiral polimer).Sawise ripcord dibusak, sing ngeculake energi nyusut saka lengen silikon.Banjur lengen kasebut nyusut ukuran asline.

Nyusut panas, uga wis digawe dowo, nanging minangka lengen klambi tinimbang inti sing bisa dicopot.Instalasi Sleeve mbutuhake sumber panas, biasane saka obor gas, kanggo panas tubing polyolefin, nyilikake menyang ukuran asli, lan nggawe segel ing kabel utawa konektor.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan tabung shrink.

maca liyane
pungkasan...

jera advantages