Produk Kita

FTTH kabel drop bulat

Kabel gulung serat jinis bunder FTTH uga diarani kabel serat optik Mini ADSS dianjurake kanggo digunakake ing jaringan FTTx kanggo akses klien pungkasan ing jaringan FTTH utawa FTTA liwat teknologi serat optik GPON lan FTTH.

Kawat gulung bunder biasane kasusun saka inti serat, dikuwatake tabung longgar PBT lan benang aramid sing diisi kabeh diameter kabel, inti serat diselehake ing jero tabung lan kabeh struktur diisi sele.Sarung kabel njaba bisa dipilih kanthi LSZH utawa TPU miturut syarat aplikasi.Jinis inti serat kabel gulung bunder iki bisa digawe saka serat G652D, G657A1, A2, B3 miturut panjaluk.

FTTH kabel gulung babak dirancang kanggo Applied ngendi perlu ukuran kabel cilik lan kekuatan mechanical dhuwur ing jengkal tengah penyebaran ftth line pangeboman.Garis Jera duwe laboratorium dhewe kanggo nindakake tes seri kanggo kabel aerial miturut standar IEC-60794 lan kabeh kabel kita cocog karo kritéria Rohs lan CE.Saiki kita duwe baris produksi diwasa kanggo gawé kabel serat optik ftth kuwi, kita ngarep-arep produk kita bisa nyedhiyani opsi liyane kanggo klien kita karo sawetara rampung lan biaya efisien.

Jera minangka pabrik profesional sing mrodhuksi kabel serat optik lan aksesoris sing cocog kanggo konstruksi FTTx aerial.Produk kalebu kabel serat optik, Clamps tension, kothak serat optik etc. Bebas bae kanggo ngirim priksaan kanggo rincian liyane babagan rega kabel gulung ftth iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages