Produk Kita

FTTH flat drop kabel

FTTH kabel gulung warata salah siji disebut kabel gulung jinis warata minangka bagéyan penting saka construction line FTTH, padha dumunung ing mburi pelanggan kanggo nyambungake terminal kabel distribusi kanggo panggonan pelanggan sak rute instalasi mil pungkasan.

Kabel gulung serat optik biasane kasusun saka siji utawa luwih inti serat, dikuatake karo rong anggota kekuatan lan jaket njaba kanggo duwe atribut fisik sing cocog kanggo njamin kinerja sing apik sajrone macem-macem kahanan cuaca.

Kabel gulung kupu bisa dipasang ing njero ruangan utawa ruangan, ing dalan kabel lemah utawa dikubur.Jera nawakake rong jinis kabel gulung serat ftth:

-FTTH flat drop kabel karo rod baja
-kabel gulung flat FTTH karo rod FRP

Kanggo milih kabel gulung FTTH tengen bakal langsung mengaruhi linuwih jaringan, keluwesan operasional lan ekonomi penyebaran FTTH.Kabel serat optik FTTH iki kanthi ukuran cilik lan kekuatan tarik sing kurang, dirancang kanggo ditrapake ing jangka pendek konstruksi garis ftth.Kapasitas maksimum inti serat 4 kanggo kabel gulung iki, inti serat bisa dipilih karo G657 A1 utawa G657 A2 marang panjaluk aplikasi beda.rod dikiataken uga selectable karo FRP utawa rod baja, kabel sarung njaba digawe saka Low Smoke Zero Halogen (LSZH) utawa PVC lan werna bisa milih karo utawa ireng miturut syarat.

Kabeh kabel sing diprodhuksi jera memenuhi kritéria RoHS lan standar CE lan dipriksa ing laboratorium interior kita.Tes kalebu tes kekuatan tarik maksimal, tes flammability, tes selipan lan kerugian bali, tes siklus suhu lan kelembapan lan liya-liyane.

Saiki kita duwe jalur produksi sing diwasa kanggo ngasilake kabel gulung ftth, lan kita bakal nyediakake solusi sing paling lengkap lan efisien biaya kanggo para klien kanggo konstruksi garis FTTH.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages