Produk Kita

Serat Tube Protection kothak

Kothak kabel FTTH proteksi tabung serat ditrapake ing rute instalasi mil pungkasan.Biasane ing FTTx, konstruksi jaringan GPON.

Proteksi tabung serat FOSC, liyane sing disebut FTTH Fiber Optic Drop Cable Splice Protection yaiku kasus sing dilebokake ing kabel gulung FTTH (jinis datar utawa jinis bunder) kanthi tabung sambungan panas nyusut sawise leleh panas, supaya sambungan sing disambung bakal duwe. pangayoman mechanical luwih.

Kothak proteksi serat optik FTTH bisa nahan saka 1 nganti 2 pelanggan kabel gulung FTTH lan nambah umur layanan titik fusi lan nyuda biaya pangopènan.Kothak proteksi serat digawe saka RoHS, termoplastik njero ruangan sing disetujoni CE.

Kabeh produk sing gegandhengan karo construction line kabel serat optik FTTH aerial lan njero ruangan kasedhiya ing sawetara produk Jera kang.Seperti kabel drop FTTH, penjepit kabel serat optik, kotak terminasi optik, penutupan sambatan serat optik dll.
Jera nawakake kanggo pelanggan kualitas dhuwur lan rega apik serat optik sambatan penutupan.

Bebas bae kanggo takon babagan rega kothak sambatan serat optik iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages