Produk Kita

Penutupan Sambatan Serat Optik

 

Fiber optic splice closure (FOSC) liyane disebut fiber optic splicing closure, yaiku piranti sing digunakake kanggo nyedhiyakake papan lan proteksi kanggo kabel serat optik sing disambungake sajrone konstruksi jaringan serat optik loop tengah.Iku bisa Applied ing lemah, pangeboman, wall-mounting, pole-mounting lan duct-mount rute.

Miturut aplikasi sing beda-beda, ana rong jinis penutupan serat optik ing pasar sing bisa dipilih pangguna: Penutupan serat optik jinis Horisontal lan penutupan serat optik vertikal.

Penutupan serat optik jinis horisontal kaya kothak warata utawa bentuke silinder, jinis penutupan iki paling umum digunakake ing tembok-soyo tambah, pole- soyo tambah lan disarèkaké ing lemah.Penutupan serat optik jinis vertikal uga disebut penutupan serat optik jinis kubah, kaya kubah lan amarga wangun kubah ndadekake gampang ditrapake ing akeh panggonan.

Jera FOSC digawe saka plastik tahan UV kelas 1 lan digabungake karo segel sing njamin bukti cuaca lan karat, sing nyedhiyakake kinerja sing yakin manawa ana ing nduwur sirah utawa dikubur ing lemah sajrone konstruksi jaringan FTTX.

Penutupan sambatan serat optik bisa dipasang kanthi baut utawa tali stainless steel kanthi gampang, kabeh aksesoris sing relevan kasedhiya ing macem-macem produk jera, hubungi kontak kanggo rincian sing bakal teka.

maca liyane
pungkasan...

FOSC-2D FOSC-15