Produk Kita

Frame Distribusi Serat Optik

Bingkai distribusi serat optik (ODF), panel patch serat optik liyane sing diarani dirancang kanggo nyebar, ngatur lan nglindhungi inti serat sajrone jaringan telekomunikasi, ing ruangan peralatan CATV utawa ruangan peralatan jaringan.Iku bisa Applied karo antarmuka adaptor beda kalebu SC, ST, FC, LC MTRJ, etc. aksesoris serat related lan pigtails opsional.

Kanggo nangani akeh serat optik kanthi biaya sing luwih murah lan keluwesan sing luwih dhuwur, pigura distribusi optik (ODF) digunakake kanthi wiyar kanggo konektor lan jadwal serat optik.

Miturut struktur, ODF utamane bisa dipérang dadi rong jinis, yaiku ODF mount rak lan ODF dipasang ing tembok.Wall Mount ODF biasane nggunakake desain kaya kothak cilik sing bisa dipasang ing tembok lan cocok kanggo distribusi serat kanthi jumlah cilik.Lan rak gunung ODF biasane modularity ing desain karo struktur tenan.Bisa dipasang ing rak kanthi luwih fleksibel miturut jumlah lan spesifikasi kabel serat optik.

Bingkai distribusi serat optik Jera (ODF) digawe saka piring baja sing digulung kadhemen kanthi teknologi penyemprotan elektrostatik sing nduweni stabilitas lingkungan sing apik lan njamin panggunaan wektu sing suwe.Jera ODF saged nampung 12, 24, 36, 48, 96, 144 sambungan inti serat.

ODF minangka pigura distribusi serat optik sing paling populer lan lengkap sing bisa nyuda biaya lan nambah linuwih lan keluwesan jaringan serat optik sajrone panyebaran lan pangopènan.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane babagan pigura distribusi serat optik.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages