Produk Kita

Kothak Terminasi Serat Optik

Kothak terminasi serat optik liyane sing diarani kothak terminal serat optik yaiku piranti terminal kabel serat optik, siji ujung kabel optik lan liyane yaiku buntut serat optik.Kothak terminasi serat optik apik kanggo nyambungake kabel serat optik lan pigtail, nyedhiyakake omah sing aman lan aman sing nglindhungi splices serat optik lan ngaktifake pemeriksaan lan distribusi sing gampang ing jaringan komunikasi FTTx.

Kothak distribusi Jera digawe miturut gelar proteksi IP, sing ngidini kothak digunakake ing njero ruangan lan ruangan.Iki digunakake minangka titik mandap kanggo kabel feeder kanggo nyambungake karo kabel drop ing sistem jaringan komunikasi FTTx.Penyambungan serat, pamisah, distribusi bisa ditindakake ing kothak iki, lan sauntara iku menehi perlindungan lan manajemen sing padhet kanggo bangunan jaringan FTTx.

Jinis kothak distribusi serat optik sing beda-beda dipérang miturut kapasitas inti serat. Kothak terminasi kita bisa dipasang nganggo kabel serat optik, kabel patch, kabel pigtails kanthi gampang.

Jera wis riset akeh desain kothak mandap serat optik, kita nyawisake dhéwé kanggo nyedhiyani produk dipercaya, awet lan biaya efektif kanggo kita pelanggan.kothak mandap serat optik Jera kang nyedhiyani pangayoman mechanical, Manajemen rute serat fleksibel lan kontrol.

We offer kabeh aksesoris pasif kanggo konstruksi jaringan FTTH: Adaptor serat optik, kabel patch serat optik, penutupan sambatan serat optik, penjepit kabel drop, kurung kutub, pita baja tahan karat lan liya-liyane. Kabeh aksesoris FTTH lulus serangkaian tes jinis standar sing kasedhiya ing laboratorium internal kita, kayata +70 ℃ ~ -40 ℃ Suhu lan tes siklus asor, Tes kekuatan Tensile, Tes Aging, tes IP lan liya-liyane.

Mangga hubungi kita kanggo katrangan luwih lengkap babagan kothak distribusi serat optik kasebut.

maca liyane
pungkasan...

 box2          box1         box3

 

 box4           box5

 

jera advantages