Produk Kita

Serat optik splitter & Filter

Serat optik PLC splitter, uga disebut planar waveguide ciruit splitter, minangka piranti sing dikembangake kanggo mbagi siji utawa loro balok cahya balok kanthi seragam utawa gabungke pirang-pirang balok cahya dadi siji utawa loro balok cahya.Iki minangka piranti khusus lan akeh terminal input lan output sing akeh digunakake ing jaringan optik pasif (GPON,FTTX, FTTH).

Splitter PLC nyedhiyakake solusi distribusi cahya murah kanthi stabilitas lan keandalan sing dhuwur, jumlah konektor sing ditutupi pungkasan yaiku 1 * 2, 1 * 4, 1 * 8, 1 * 16, 1 * 32, 1 * 64 SC / APC utawa SC/UPC.

Jera nyedhiyakake splitter kabel serat optik kalebu:
 
1) Serat optik PLC Kaset splitter
2) Mini PLC Kaset splitter
3) PLC splitter, modul ABS
4) Bare fiber PLC splitter (Blockless PLC splitter)
 
Jera cassette PLC splitter karo kinerja konsisten, mundhut Selipan optik kurang, kurang polarisasi gumantung Mundhut, linuwih dhuwur lan stabilitas, karakteristik lingkungan lan mechanical unggul, lan instalasi cepet.

Ngadhepi panjaluk tambah bandwidth sing luwih dhuwur, kita butuh instalasi sing cepet, pemisah PLC sing dipercaya kanggo nyedhiyakake pranala serat optik sajrone konstruksi jaringan FTTX lan PON.Splitter PLC ngidini pangguna nggunakake antarmuka jaringan PON siji, maksimalake kapasitas pangguna jaringan serat optik, lan menehi solusi sing paling apik kanggo tukang jaringan.

Mangga aran gratis ton hubungi kita kanggo informasi mangsa.

maca liyane
pungkasan...

jera advantages