Produk Kita

Kabel Patch Fiber Optic Kab

Kabel patch serat optik liyane sing diarani jumper patch serat optik minangka salah sawijining komponen sing paling umum ing jaringan serat optik.

Iki minangka kabel serat optik sing diakhiri karo konektor serat optik ing ujung loro sing ngidini kanthi cepet lan gampang disambungake menyang pemancar optik, panrima, kothak PON lan peralatan telekomunikasi liyane sajrone solusi FTTX.

Ana macem-macem jinis konektor serat optik, kayata SC, FC, LC, ST, E2000, lan uga bisa digawe saka macem-macem bahan adhedhasar mode kabel serat, struktur kabel, jinis konektor, jinis polishing konektor lan ukuran kabel.Pelanggan bisa milih konfigurasi sing beda-beda gumantung saka kabutuhan.

Mangga hubungi kita kanggo rincian luwih lengkap babagan kabel patch serat optik kasebut.

maca liyane
pungkasan...

Distribution patch cord drop cable patch one head drop cable

 

jera advantages