Produk Kita

Kothak Terminasi ruangan Serat Optik

Kothak terminasi ruangan serat optik minangka stopkontak kanggo kabel feeder sing digunakake ing jaringan komunikasi FTTH.Kabeh Manajemen kabel serat optik gampang dileksanakake ing kothak mandap Serat optik, kang nyedhiyani pangayoman dipercaya lan umur dawa saka panggunaan jaringan FTTX.

Kothak terminasi optik serat ruangan digawe miturut gelar proteksi IP, sing ngidini digunakake ing ruangan ing macem-macem kahanan cuaca.Kothak terminal serat optik minangka salah sawijining unsur utama ing pambangunan jaringan distribusi serat optik.Jera wis riset akeh desain kothak mandap serat optik karo macem-macem jinis mandap, jinis splicing, pisah.Kita wis milih kothak mandap kabel serat optik sing paling trep lan biaya efisien kanggo solusi FTTX.Desain lan kualitas kothak terminal sambungan serat optik kita ngidini instalasi kabel serat optik, kabel patch, kabel pigtail kanthi gampang.

Jera nawakake kabeh Kotak Distribusi Serat Optik FTTH, kanthi kabeh aksesoris pasif sing dibutuhake: Pigtail Serat Optik, Adaptor Serat Optik, Lengan Perlindungan, Kabel Patch Serat Optik, Titik Serat Optik, Penutupan Sambatan Serat Optik, Unit Jaringan Optik, Klem kabel Drop, Turun Klem timah, kurung kutub, pita kutub, Klem Anchoring lan Suspension, panyimpenan slack kabel, lsp.

Kabeh aksesoris FTTH lulus tes pengalaman operasi kanthi suhu saka -60 °C nganti +60 °C tes penuaan, tes tahan karat, tes IP lsp.

Kita nawakake bagean optik pasif paling lengkap saka aplikasi FTTH kanthi tingkat modularitas lan skalabilitas sing dhuwur.
Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...

jera advantages