Produk Kita

Soket Terminasi Indoor Fiber Optic

Soket distribusi optik (titik) uga disebut kothak terminating pangguna pungkasan dipasang minangka stopkontak tembok.Titik distribusi optik dirancang kanggo solusi FTTH lan jaringan optik pasif.Dadi aplikasi FTTH sing praktis, soket serat optik digunakake kanggo mungkasi kabel serat optik, kabel patch, kabel pigtail, kanthi adaptor miturut syarat pelanggan.

Soket serat optik FTTH duwe loro, utawa papat port, sing nyedhiyakake instalasi siji utawa loro adaptor serat optik, dibangun ing tilas SC biasa.

kothak mandap serat optik Jera kang nyedhiyani pangayoman mechanical, Manajemen rute serat fleksibel lan kontrol, instalasi gampang amarga fitur, dipun ginakaken ing desain kabeh kothak mandap Serat optik FTTH.

Jera nawakake kabeh faceplate serat optik FTTH, kanthi aksesoris FTTH sing dibutuhake: Pigtail Serat Optik, Kabel Patch Serat Optik, Adaptor Serat Optik, Lengan Proteksi, Kotak Terminasi Serat Optik, Penutupan Sambungan Serat Optik, Klem kawat Jatuh, Klem timbal Bawah, kurung kutub , Pole banding, Anchoring lan Suspension Clamps, kabel slack panyimpenan, etc We offer paling rampung bagean optik pasif saka aplikasi FTTH.

Kabeh aksesoris FTTH lulus tes pengalaman operasi kanthi suhu saka -60 °C nganti +60 °C tes penuaan, tes tahan karat, tes IP lsp.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo duwe rincian liyane.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages