Produk Kita

Kotak Distribusi Indoor Fiber Optic

Kothak distribusi serat optik, dirancang kanggo mungkasi kabel optik lan nyambungake kabel mil pungkasan minangka kabel serat optik, kabel patch, kabel pigtail miturut kapasitas kothak distribusi sing akeh digunakake ing konstruksi jaringan telekomunikasi.

Dibandhingake karo kothak distribusi ruangan, biasane kothak terminasi njero ruangan nduweni ukuran kompak sing ngidini instalasi gampang ing bangunan lan omah.Kothak terminal serat optik minangka salah sawijining unsur utama ing pambangunan jaringan distribusi serat optik.Jera wis riset akeh desain kothak mandap serat optik, karo macem-macem jinis mandap, jinis splicing, pisah.Kita wis milih kothak mandap kabel serat optik sing paling trep lan biaya efisien kanggo solusi FTTX.

Kothak FODB menehi proteksi IP kurang dibandhingake karo penutupan sambungan serat optik, nanging luwih trep kanggo nyambungake kabel kapasitas cilik ing teknologi FTTx konstruksi internet, lan duwe biaya luwih murah kanggo nyambungake pelanggan tambahan.

Kothak distribusi kabel ftth kita digawe saka bahan plastik kelas pertama sing tahan cuaca lan UV.Desain modern saka sawetara iki njamin panggunaan wektu sing suwe.Lan kothak kita cocog karo kritéria standar regional utama RoHS, CE.

Kothak distribusi serat optik Jera dipasang kanthi sekrup baut utawa pita baja tahan karat kanthi jinis gesper sing cocog, kabeh produk sing cocog kasedhiya ing macem-macem produk.

Sugeng rawuh ing kontak kita kanggo informasi luwih lengkap babagan kothak distribusi kabel optik njero ruangan.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages