Produk Kita

Kabel Fiber Optik Kab

Kabel serat optik, uga disebut kabel serat optik yaiku sawijining perakitan sing digunakake kanggo nransfer informasi liwat pulsa cahya.Kabel serat optik dibangun saka siji utawa luwih serat serat optik, dikuwatake lan dilindhungi karo bahan khusus kanggo nduweni sifat fisik sing apik sajrone konstruksi saluran telekomunikasi.

Serat optik minangka teknologi sing ngidini cahya bisa ngliwati tabung kaca tipis.Tabung kaca kanthi diameter khusus, biasane 9/125 kanggo sambungan mode tunggal.Serat diprodhuksi dening macem-macem teknologi njamin radius mlengkung tabung standar G652D, G657 A1, G657 A2.Intine serat dicithak kanthi warna sing beda-beda, sing nggawe sambungan gampang sajrone sambungan kabel.

Jera duwe macem-macem jinis kabel sing gumantung saka area aplikasi, kayata:
1) FTTH flat drop kabel
2) FTTH kabel drop bulat
3) Self-Supporting FTTH flat drop kabel
4) Mini ADSS kabel
5) Double Jacket Drop Kabel

Jinis kabel sing beda-beda kalebu komponen sing beda-beda lan digunakake kanggo macem-macem aplikasi.Sawetara aplikasi njaluk bukti banyu, kekuatan mekanik dhuwur, tahan UV lan kita nguatake sawetara materi (kabel baja, RFP, benang aramid, jeli, tabung PVC dll) ing kabel kanggo nambah kinerja.

Jera kasil nggabungake solusi kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan GPON, FTTx, FTTH.Kabel optik kita bisa ditrapake ing daur ulang tengah utawa rute mil pungkasan kanggo bangunan industri, transportasi sepur lan dalan, bangunan industri, pusat tanggal lan liya-liyane.

Kabel kita diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa laboratorium pihak katelu, inspeksi utawa tes kalebu rugi selipan lan tes kerugian bali, tes kekuatan tarik, Tes Bersepeda Suhu lan Kelembapan, tes penuaan UV lan liya-liyane sing miturut standar IEC-60794, RoHS lan CE.

Jera nawakake kabeh aksesoris distribusi jaringan optik pasif sing gegandhengan kayata: penjepit kabel serat optik, kabel pacth serat optik, penutupan sambungan serat optik, kotak terminasi serat optik lan liya-liyane.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!

maca liyane
pungkasan...

https://www.jera-fiber.com/ftth-drop-wire/https://www.jera-fiber.com/self-supporting-ftth-flat-drop-cable/https://www.jera-fiber.com/ftth-round-drop-cable-fiber-optic-cable/double jacket drop cable

 

pre-connected drop cable Single tube ADSS cableMulti tube ADSS cable

 

jera advantages