Produk Kita

Panyimpenan Slack Kabel Serat Optik

Panyimpenan slack kabel serat optik uga disebut braket coiling kabel serat aerial, dikembangake kanggo nggulung lan nyimpen kabel serat optik tambahan, lan njamin kabel duwe radius bend minimal sajrone panyebaran FTTH nduwur sirah.

Ana rong jinis bahan panyimpenan slack ing klompok produk kita, siji yaiku baja galvanis lan liyane yaiku plastik tahan UV.Braket logam nduweni kapasitas sing luwih gedhe kanggo nyimpen kabel sing luwih dawa lan krenjang plastik dirancang kanthi bobot entheng, gampang digawa lan dipasang.Klien bisa milih sing bener miturut syarate.

Kita negesake kanggo nandur modal maneh ing produksi lan R&D ora kurang saka 70% EBITDA, kanggo ngembangake produk kita, kanggo ngrampungake tantangan anyar babagan pasar informasi lan energi global sing berkembang.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...