Produk Kita

Kabel Fiber Optic Clamp Lan Bracket

Garis Jera nyedhiyakake solusi lengkap produk kanggo penyebaran kabel serat optik kanggo konstruksi jaringan FTTx.We nyedhiyani macem-macem Clamps lan krenjang kanggo ADSS utawa solusi nginstal kabel drop.

Clamp kabel lan braket minangka faktor penting banget sajrone proyek telekomunikasi.Jera nyedhiyakake dhewe kanggo ngembangake lan ngasilake produk sing awet, biaya-efektif lan dipercaya kanggo nyukupi syarat sing beda saka pelanggan.Bahan utama kanggo clamp lan krenjang yaiku termoplastik tahan UV, baja galvanis, paduan aluminium, baja tahan karat.

Klem lan braket sing relevan kalebu:
 
1) Klem jangkar kanggo kabel ADSS
2) Klem suspensi kanggo kabel ADSS
3) Klem jangkar kanggo kabel angka-8
4) Klem suspensi kanggo kabel angka-8
5) Drop Clamps kanggo kabel FTTH
6) Klem timbal mudhun
7) Jangkar lan Suspension kurung
8) kabel serat optik slack panyimpenan
 
Kita nyedhiyakake klien produk serat optik sing yakin kanggo nyukupi macem-macem syarat kanthi pangiriman pas wektune lan rega sing kompetitif.

Kabeh rakitan kabel lulus tes tensile, pengalaman operasi kanthi tes suhu kiro-kiro, tes siklus suhu, tes tuwa, tes tahan karat lsp.

Saben dina kita nambah sawetara produk aksesoris kabel serat optik kanggo ngadhepi tantangan anyar pasar global.OEM uga kasedhiya kanggo kita, please mung ngirim kita conto utawa konfigurasi rinci, kita bisa ngetung biaya ing wektu cendhak kanggo sampeyan.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih.

maca liyane
pungkasan...

https://www.jera-fiber.com/anchor-clamps-for-adss-cables/suspension clamps for ADSS cableshttps://www.jera-fiber.com/anchor-clamps-for-figure-8-cables/https://www.jera-fiber.com/suspension-clamps-for-figure-8-cables/

 

579

 

Jera line, direct factory of fiber optic cable and related accessories