Produk Kita

Adaptor Serat Optik, Singlemode

Adaptor serat optik, jinis SM, liyane sing disebut adaptor mode Tunggal, digunakake kanggo sambungan saka rong kabel serat optik mode tunggal, diakhiri minangka kabel patch utawa pigtails serat optik, sajrone konstruktor jaringan serat optik.

Solusi adaptor serat optik umume nyebar, digunakake ing sambungan pangguna pungkasan mil pungkasan, kabeh sambungan ing pusat data lan jaringan optik pasif liyane ing proyek Fiber to the home (FTTH).

Adaptor, mode tunggal, duwe macem-macem jinis kayata SC, FC, LC, ST, E2000, MPO, MTP, MU etc, duwe jinis sambungan duplex utawa simplex.

Jera nyedhiyakake sawetara produk lengkap adaptor serat optik kanthi rasio rega - kualitas sing kompetitif.

Mundhut selipan kurang lan stabilitas ing kinerja digayuh kanthi nggunakake ferrules cocok dipasang ing bagean plastik, karo toleransi allowable.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages