Produk Kita

Adaptor Serat Optik, Multimode

Adaptor serat optik, jinis MM, liyane disebut adaptor Multi-mode, digunakake kanggo sambungan saka loro kabel serat optik multi-mode (ukuran inti kabel 50/125 utawa 62.5/125), mungkasi minangka kabel patch utawa pigtails serat optik, sak konstruktor. saka jaringan serat optik.

Solusi adaptor serat optik digunakake digunakake ing sambungan pangguna pungkasan mil pungkasan, kabeh sambungan ing pusat data lan proyek FTTH lan PON liyane.

Adaptor, multi-mode, duwe macem-macem jinis kayata SC, FC, LC, ST, duwe jinis sambungan duplex utawa simplex.
Adaptor dirancang kanggo keselarasan tliti sing nawakake kinerja dhuwur lan kerugian sisipan sing sithik banget.Lagi digawe saka salah siji logam utawa bahan polimer lan incorporate zirconia Keramik utawa phosphor tembaga alignment lengen klambi internal.

Jera nyedhiyakake sawetara produk lengkap adaptor serat optik kanthi rasio rega - kualitas sing kompetitif.

maca liyane
pungkasan...