Produk Kita

Adaptor Fiber Optic Kab

Adaptor serat optik liyane sing diarani fiber optic coupler yaiku piranti cilik sing digunakake ing sistem serat optik kanthi siji utawa luwih serat input lan siji utawa sawetara serat output.A adaptor serat optik ngidini kabel patch serat optik bisa ditempelake siji liyane utawa ing jaringan gedhe, saéngga akeh piranti bisa komunikasi bebarengan.Biasane nyebar, digunakake ing jalur transmisi serat optik lan sambungan pangguna pungkasan mil pungkasan.

Adaptor serat optik Jera bisa dilebokake ing macem-macem jinis konektor optik ing loro ujung adaptor serat optik kanggo mujudake konversi antarane antarmuka sing beda kayata FC, SC, ST, E2000, MPO, MTP, MU lan liya-liyane.

Jear nyedhiyakake produk lengkap adaptor serat optik kanthi kualitas sing unggul, stabil lan rega sing kompetitif.Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane babagan adaptor.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages