Produk Kita

Rodder Saluran Serat Kaca, Jinis Roda

Fiberglass duct rodders uga disebut fiberglass snake rodders dikembangake kanggo operasi rodding lan proyek ing lemah kayata narik kabel liwat saluran lan pipa.

Glassfiber dikiataken inti komposit, ditutupi jaket plastik njamin umur dawa.Cocog kanggo aplikasi karo narik winch mechanical utawa electical, kang gampang amarga saka pigura logam ing gembong.Roda ngidini kanggo nindakake jarak sajrone karya konstruksi.

Kekuwatan tensile lan tahan banyu nyedhiyakake solusi iki digunakake digunakake ing operasi telekomunikasi.Kinerja sing bisa dipercaya kanggo nambah efisiensi karya konstruksi.

Sugeng rawuh ing pitakonan kanggo rodder saluran serat kaca iki.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages