Produk Kita

Rodder Saluran Serat Kaca, Tipe Dispenser

Rodders saluran kabel cilik plastik dikembangake kanggo input kabel serat optik, kanthi narik kabel liwat pipa ing penyebaran kabel serat optik.

Kekuwatan tegangan dhuwur lan tahan banyu nyedhiyakake solusi iki digunakake ing operasi telekomunikasi.Kinerja sing bisa dipercaya kanggo nambah efisiensi karya konstruksi.

Ana macem-macem dawa lan diameteripun rodder saluran ABS.Produk lan piranti kabel serat optik liyane kasedhiya kanthi kapisah utawa bebarengan minangka perakitan.

Bebas bae kanggo takon bab rodder saluran serat.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages