Produk Kita

Piranti Mandap Kabel Serat

Piranti mandap kabel serat minangka klompok produk khusus sing ndhukung splicing fusi utawa mandap langsung kabel serat optik sajrone konstruksi garis FTTH.Piranti kasebut minangka barang sing penting kanggo pemasang kabel serat optik, sing bakal nggampangake penyambungan fusi lan penghentian kabel serat optik.

Jera line nyedhiyakake seri alat kanggo mandap kabel serat, produk kalebu:

- Kit Terminasi lan Penyambungan Kabel Serat Optik
- Pengupas Kabel Fiber Optik
- Produk Pembersih Serat Optik
- Alat stripping jaket kabel
- Alat pengupasan serat buffer
-Alat pengupasan furkasi
- Lengan serat optik heat shrink
-Heat Shrink & Cold Shrink tabung
-Gunting pemotong Kevlar
- Alat crimp konektor
- Serat golok
- Gripper serat

Piranti mandap serat optik Jera digawe saka bahan berkualitas tinggi lan diprodhuksi miturut standar industri sing njamin panggunaan wektu sing suwe.Rangkaian produk lengkap kita bakal bisa nulungi sampeyan kabeh karya serat optik.

Garis Jera minangka pabrik langsung sing ngasilake kabel gulung serat optik lan aksesoris sing gegandhengan kanggo panyebaran FTTx ruangan lan njero ruangan.Kabeh rakitan kasedhiya kanthi kapisah utawa bebarengan.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan alat mandap serat optik.

maca liyane
pungkasan...

jera advantages