Produk Kita

Alat Tarik Kabel Serat

Alat tarik kabel serat udara dirancang kanggo digunakake ing konstruksi garis kabel serat optik.Piranti narik bisa narik konduktor kanthi manual utawa mekanis.Gaya narik bisa diowahi dadi pasukan clamping, lan bisa mbantu kita gampang tension konduktor serat optik.Piranti kasebut bisa digunakake sajrone konstruksi garis nduwur sirah FTTH utawa kabel optik lemah.

Alat instalasi kabel serat optik umum kalebu:
 
1) Rodder saluran fiberglass, jinis roda
2) Fiberglass rodder iwak tape
3) Ayo nganggo grip kawat
4) Dinamometer mekanik
5) Kabel narik kaos kaki
6) Overhead kabel stringing pulley
7) Ratchet tensioning penarik
8) Line narik putar
 
Piranti sing disedhiyakake awet lan kanthi stabilitas lingkungan sing apik banget.Piranti dirancang ora ngrusak kabel serat optik lan nyegah saka kapal nalika instalasi.

Mangga hubungi kita kanggo katrangan luwih lengkap babagan alat instalasi kabel serat optik kasebut.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages