Produk Kita

dinamometer

Kabel serat optik dinamometer mekanik yaiku meter gaya mekanik, sing digunakake ing kabel serat optik nduwur sirah sing nyambungake antarane kutub.Iki njamin pangukuran beban tegangan kabel sing dibutuhake, kanggo nyegah karusakan, lan karusakan saka Clamps kabel sing digunakake kanggo dipasang ing kutub.

Produk lan piranti kabel serat optik liyane kasedhiya kanthi kapisah utawa bebarengan minangka perakitan.

Bebas bae kanggo takon babagan dinamometer kabel serat optik.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages