Produk Kita

Selehake Clamps Kanggo Kabel FTTH

Clamps kabel gulung serat optik salah siji disebut Clamps tension kabel gulung dirancang kanggo tension utawa clamp kabel serat optik warata utawa bunder, kabel gulung telpon ing dalan mati-mburi utawa penengah sak suwene mil panginstalan jaringan line ftth.

Kekuwatan tension diraih kanthi wedges lan awak conical clamp utawa kanthi tata letak kabel ing clamp utawa wedges.Bails kabel mbukak utawa ditutup nyedhiyakake instalasi sing luwih gampang.Kekuwatan tension diraih.Radius saka excentrals cukup kanggo sinyal optik bisa mlaku, tanpa mundhut.

Jera gulung kabel Clamps digawe saka

- Baja tahan karat kekuatan dhuwur
- Baja galvanis
- Paduan aluminium
-Termoplastik tahan UV

Materi kasebut njamin resistensi korosi sing dhuwur lan njamin umur layanan sing dawa.
Operasi clamps kabel serat optik jera prasaja banget, ora njaluk alat liyane.Clamps kabel gulung aerial bisa ditempelake ing bangunan, ngadeg utawa cagak b krenjang anchoring khusus, drive pancingan, kutub kutub, SS pancingan lan macem-macem lampiran gulung.

Jera duwe laboratorium dhewe kanggo nindakake inspeksi sajrone produksi saben dina, sing njamin produk kita bisa nyukupi syarat kanggo penyebaran ftth aerial.Kabeh clamp nduwur sirah jera lulus tes seri, kayata tes kekuatan tarik maksimal, tes tuwa, tes tahan karat lsp.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages