Produk Kita

Drop Kabel Patch Cord

FTTH drop kabel kabel patch ari, karo konektor wis mungkasi ing saben mburi kabel kanggo nggawe sambungan sing ngidini kanthi cepet lan nduweni plug kabel kanggo pemancar optik, panrima, kothak PON lan peralatan telekomunikasi liyane sak construction jaringan FTTH.Bakal nyuda mundhut jaringan distribusi optik lan wektu instalasi ing proyek FTTX.

Garis Jera nyedhiyakake kabel patch gulung serat optik FTTH sing tepat kanggo panyebaran jaringan optik njero ruangan lan ruangan.We offer pangguna kabel jenis beda karo konektor mburi beda, kabel kasedhiya karo jinis flat, jinis babak lan tokoh 8 jinis miturut syarat aplikasi, konektor bisa milih dening SC, FC, LC, ST lan etc karo PC, UPC utawa APC polishing .Jera gulung kabel patch ari kasusun saka konektor bahan dhuwur lan ferrule digawe saka zirconia.

Kabel patch kabel drop bisa diprodhuksi kanthi dawa sing beda kayata 0.5, 1.0, 2.0, 3.0, 5.0 100, 200 m lan liya-liyane, bahan jaket kabel kasedhiya dening PVC lan LSZH, inti serat kaca bisa dipilih karo G652D, G657A1 utawa G657A2 sing gumantung ing macem-macem panjaluk aplikasi saka pelanggan.

Garis Jera minangka pabrik langsung sing utamane ngasilake kabel serat optik lan aksesoris sing gegandhengan kanggo panyebaran FTTx njero ruangan lan ruangan.Kabeh kabel jera diverifikasi ing laboratorium pabrik utawa laboratorium pihak katelu, inspeksi utawa tes kalebu rugi selipan lan tes kerugian bali, tes kekuatan tarik, Tes Bersepeda Suhu lan Kelembapan, tes penuaan UV lan liya-liyane sing miturut standar IEC-60794, RoHS lan CE.

Jera nawakake kabeh aksesoris distribusi jaringan optik pasif sing cocog kayata: kabel gulung serat optik, kothak terminal serat optik ftth, penjepit kabel gulung, pancing gulung ftth lan liya-liyane. Welcome to contact us for more details of this fiber optical drop cable cable patch cords.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages