Produk Kita

Down Lead Clamps

Clamps timbal mudhun digunakake kanggo nuntun kabel lemah optik (OPGW) utawa kabel ADSS diameteripun beda saka ndhuwur struktur kanggo rute mudhun-leading utawa saka ngisor kanggo munggah rute anjog sak penyebaran FTTx.

Aksesoris serat optik dipasang nganggo kabel transmisi ing jarak saka 1 nganti 2 meter, lan ana rong jinis clamp timbal FTTH iki:

-Klem timbal mudhun kanggo kutub
-Klem timbal mudhun kanggo menara

Clamps timbal Jera mudhun cocok kanggo ndandani kabel ADSS, OPGW, lan kabel serat optik bunder liyane.Iku bakal mbantu kanggo nyegah konduktor saka ngirim, goyang, lan attrition nalika aplikasi kahanan cuaca musuhan.

Materi klem timbal mudhun yaiku baja tahan karat lan paduan aluminium, termoplastik tahan UV, sing tahan cuaca lan njamin panggunaan wektu sing suwe.
Jera nawakake solusi lengkap kanggo konstruksi line ftth pangeboman, produk kalebu: kabel gulung serat optik, gulung kabel Clamp, kutub kutub, pole pancingan, nyudo stainless steel, kabel slack panyimpenan etc. Welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages