Produk Kita

Double Jaket Drop Kabel

Kabel gulung jaket pindho uga disebut kabel serat optik ganda, sing nggabungake keluwesan karo proteksi mekanik ekstra kanggo kinerja sing awet lan dipercaya sajrone panyebaran garis FTTH.

Kabel serat tabung longgar jaket kaping pindho minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi ruangan sing mbutuhake perlindungan mekanik lan lingkungan tambahan saka rong jaket polietilen Kapadhetan Sedheng (MDPE) sing tahan lama.

Jera kabel gulung pindho sheathed entheng lan cukup fleksibel kanggo saluran lan nggunakake aerial.Kita duwe laboratorium ing situs, sing nindakake tes penting, sesuai karo standar pemeriksaan kualitas Eropa.Tes kalebu tes kekuatan tarik, tahan UV, tes tuwa lan liya-liyane.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...

jera-advantages