Produk Kita

Tipe Dome FOSC

Penutupan sambungan serat optik tipe kubah (FOSC) dikembangake kanggo digunakake ing daur ulang tengah lan rute kabel mil pungkasan sajrone konstruksi jaringan serat optik.Liyane disebut FOSC bunch migunani kanggo nggabungake inti serat dening fusion splicer lan heatshrink tabung baja.Umume dipasang ing ndhuwur, kanthi lan tanpa kabel utama.

FOSC nyedhiyakake proteksi sing luwih dipercaya lan wektu panggunaan sing dawa dibandhingake karo kothak terminasi serat optik kanggo kabel feed loop tengah, kanggo nyambungake karo kabel kapasitas sing luwih cilik ing teknologi konstruksi internet FTTx.

Iki dileksanakake dening panas shring joints protechtion lan exhaust online.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages