Produk Kita

Kabel Patch Distribusi

Kabel patch distribusi minangka kabel serat optik, ditutupi ing salah siji ujung karo konektor SC, FC, LC utawa ST lan digunakake ing jaringan distribusi kabel serat optik kanggo nyambungake pemancar lan panrima optik.Miturut macem-macem ukuran intine, kabel patch serat optik bisa dipérang dadi mode siji lan multi-mode.

Kabel patch duwe jinis konektor sing beda ing saben ujung kanggo nampung interkoneksi piranti kanthi konektor sing beda.Supaya padha bisa diklasifikasikaké dening konektor ing saben mburi kabel.Ana sawetara konektor sing paling umum ing pasar kalebu LC, FC, SC, ST lan liya-liyane. Dadi ana macem-macem jinis kabel patch kayata LC-LC, LC-SC, LC-FC, SC-FC etc, customer bisa milih jinis tengen miturut syarat aplikasi sing.

Kejabi, tutup inti dipasang konektor wis APC, UPC rong pilihan.Kabel tambalan serat mode tunggal UPC nyebabake pasuryan mburi berbentuk kubah sing mbantu ngoptimalake sambungan antarane rong serat jaket.Kabel patch serat mode tunggal APC dipoles kanthi sudut wolung derajat, sing nyuda jumlah cahya sing dibayangke ing antarane rong serat sing disambungake.

Kabel patch Distribusi digunakake ing sistem manajemen serat optik, bisa diprodhuksi kanthi dawa sing beda kayata 0.5, 1.0, 2.0, 3.0, 5.0 10.0 m lan liya-liyane, bahan jaket kabel kasedhiya dening PVC lan LSZH, inti serat kaca bisa milih karo G652D, G657A1 utawa G657A2 sing gumantung ing macem-macem panjaluk aplikasi saka customer.

Garis Jera beroperasi miturut ISO9001: 2015, kabeh kabel tembelan sing diprodhuksi jera diperiksa kerugian sisipan lan tes kerugian bali sing njamin kualitas produk.Jera uga nyedhiyakake komponen sing gegandhengan kanggo sistem FTTH njero ruangan, kayata kothak terminal serat optik, adaptor, spilitters PLC serat optik lan liya-liyane, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap!

maca liyane
pungkasan...
jera advantages