Produk Kita

Pamungkas Grip

Genggeman mburi mati liyane sing disebut grip kabel preformed, dikembangake kanggo digunakake ing jaringan telekomunikasi nduwur sirah utawa saluran distribusi daya listrik kanggo ketegangan konduktor telanjang lan terisolasi ing menara utawa kutub kayu.

Rangkaian produk produk dead end grip meliputi:
 
1) ADSS kabel guy grip,
2) grip suspensi kabel ADSS
3) Strand wire guy grip.
 
Lagi digawe saka panas dip galvanis baja lan ditutupi dening wedhi khusus lan lim kanggo nambah gesekan antarane konduktor kang aman lan anchor kabel ing kutub aerial.

Jera bisa ngembangake genggeman buntu miturut spesifikasi kabel sampeyan ing wektu sing cendhak lan tanpa biaya tambahan.

Kabeh genggeman buntu kita wis diuji kanthi kolaborasi listrik lan keperluan telekomunikasi kanggo mesthekake produk kita nyukupi kabutuhan klien.Laboratorium internal kita bisa nindakake serangkaian tes jinis sing gegandhengan standar kayata +70 ℃ ~ -40 ℃ suhu lan tes siklus kelembapan, tes kekuatan tarik pokok, tes penuaan listrik lan liya-liyane.

Jera minangka perusahaan sing saya akeh, kita mbuwang akeh wektu lan energi kanggo nambah macem-macem produk kanggo nyukupi macem-macem syarat saka pasar global.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih.

maca liyane
pungkasan...

adss guy gripssuspension guy gripsStrand wire guy grip

 

jera advantages