Produk Kita

Ayo-Along

Kabel serat optik digunakake kanggo narik kabel kanthi manual utawa mesin.Narik pasukan ngowahi kanggo clamping pasukan lan gampang ngidini narik kabel serat optik.Kabel serat diameter sing beda bisa digunakake kanthi alat sing cocog, sing digawe saka bahan baja galvanis tahan karat.

Kekuwatan tegangan dhuwur lan tahan banyu nyedhiyakake solusi iki digunakake ing operasi telekomunikasi.Kinerja sing bisa dipercaya kanggo nambah efisiensi karya konstruksi.

Produk lan piranti kabel serat optik liyane kasedhiya kanthi kapisah utawa bebarengan minangka perakitan.
Bebas bae kanggo takon babagan kabel teka.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages