Produk Kita

Piranti banding

Piranti banding baja tahan karat minangka piranti sing digunakake kanthi tali baja tahan karat lan gesper baja tahan karat, sing minangka salah sawijining cara sing paling aman, paling trep lan larang kanggo nyekel barang-barang, digunakake ing konstruksi GPON, Marine, transportasi sepur, minyak lan industri gas.

Alat strapping stainless steel Jera digawe saka baja die casting kekuatan dhuwur, hardware wesi diproses kanthi finish tahan karat, sing nyedhiyakake tahan cuaca sing unggul lan njamin panggunaan wektu sing suwe.Desain unik lan trep bisa strictly clamp ing band baja tanpa slipping lan operasi gampang.

Kita ngasilake rong jinis alat strapping:

Alat pengikat baja tahan karat tipe roda
Alat pengikat baja tahan karat tipe Ratchet

Kabeh operasi tensioning, nglereni, banding bisa ditindakake ing siji alat, ora ana alat liyane sing dibutuhake sajrone aplikasi.Alat strapping stainless steel Jear cocok kanggo band stainless steel karo saka 1/4 "nganti 3/4" jembaré, kekandelan maksimum band 0,030 ".

Piranti pita stainless steel Jera nyukupi kritéria standar regional utama kayata CENELEC, EN-50483-4, NF C33-020, lan ROSETI.Kita uga nyedhiyakake tali stainless steel sing cocog lan gesper stainless steel, welcome kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages