Produk Kita

Jangkar Clamps Kanggo Figure-8 Kabel

Figure 8 tension clamp dikembangake kanggo jangkar angka wolung kabel serat optik saka diameter beda karo jinis utusan ing penyebaran FTTx aerial.

Kabeh jera gambar 8 anchor clamps dipérang dadi rong klompok:

Clamps jangkar kanggo gambar 8 kabel karo utusan baja
Clamps jangkar kanggo tokoh 8 kabel karo utusan dielektrik

Saben jinis panjalukan utusan nemtokake jinis wedges lan materi.Biasane kanggo FRP, kevlar messenger, kita nggunakake wedge plastik lan awak penjepit, lan kanggo utusan logam kita nggunakake untu zink lan bahan awak alloy aluminium.Minangka utusan baja mbutuhake beban tensile mekanik sing luwih dhuwur, lan mbutuhake bahan aluminium duwe kekuatan sing cukup dhuwur sajrone aplikasi.Wire bail digawe saka stainless steel supaya fleksibel.

Fitting kabel serat optik kasebut bisa diterapake ing rute kabel sing mati-mati, mati-mati utawa kaping pindho.Clamp tension wedge kita ora ngethok sarung kabel lan njamin panggunaan wektu sing suwe.

Anchoring Clamps digawe saka
-Bail tahan karat fleksibel
- Kaca serat diperkuat, awak plastik lan wedges tahan UV
- Paduan aluminium

Desain jaminan stainless steel ngidini gampang instalasi clamps ing krenjang pole lan pancingan.Kabeh perakitan jera dipriksa kanthi tes seri ing laboratorium sing mesthekake produk kita bisa memenuhi standar kanggo aplikasi aerial ftth.
Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages