Produk Kita

Jangkar Clamps Kanggo Kabel ADSS

ADSS Anchor clamp utawa strain clamp minangka tensioner sing dikembangake kanggo ketegangan kabeh kabel bunder sing ndhukung dielektrik, ditrapake ing rute daur ulang tengah nganti 100 meter lan rute instalasi mil pungkasan ing FTTx, konstruksi jaringan GPON.

Clamps jangkar kanggo kabel ADSS digawe saka aluminium, stainless steel, bahan plastik kekuatan dhuwur.Sing njamin kekuatan mekanik sing dhuwur lan resistensi karat sing dhuwur kanggo njamin panggunaan sing dawa.Kanggo macem-macem dhiameter kabel, kita ngembangake klem jangkar seri kanggo nyukupi syarat aplikasi sing beda.

Jera ADSS anchor clamp desain cukup kanggo njaga kabel ADSS aerial ing posisi kekuatan nyenyet lan tanpa risiko mundhut kabel utawa karusakan saka jampel ing kathah mechanical cekap.Rute iklan bisa uga buntu, dobel mati utawa jangkar ganda.

Jera ADSS anchor clamps kasusun saka

-Bail tahan karat fleksibel
-Aluminium alloy awak bukti cuaca dhuwur
- Kaca serat diperkuat, awak plastik lan wedges tahan UV

Bail stainless steel fleksibel ngidini gampang instalasi clamp ing krenjang ftth utawa pancingan.Sing bakal nyuda wektu lan biaya instalasi kanggo para pelanggan.

Jera beroperasi miturut standar ISO9001:2015.Kabeh clamps anchor jera diprodhuksi dening test seri ing laboratorium interior dhewe, kaya test kekuatan tensile Maxim, test tahan UV, test bukti karat etc. Sugeng hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages