Produk Kita

Jangkar Lan Suspensi Kurung

Jangkar lan tension krenjang dikembangaké kanggo masang anchor Clamps, suspension clamp lan fitting liyane kanggo kayu, logam utawa beton cagak, tembok, omah lan construction sak FTTx penyebaran line aerial.

Kanggo instalasi kabel telekomunikasi overhead, jera nyedhiyakake kurung jangkar, braket suspensi, pancing tarik, pancing sudut, kurung kutub, baut kutub, panyimpenan slack kabel lan macem-macem aksesoris sing cocog.Kabeh aksesoris bisa ditempelake ing bangunan, kutub untaian karo fittings cocog, umum masang fitting kalebu tali stainless steel karo buckles, pole bolts lan ngawut-awut.Pas sing gegandhengan kasedhiya ing macem-macem produk jera.

Jera jangkar lan kurung suspensi digawe saka:

- Paduan aluminium
- Baja galvanis
- plastik tahan UV

Kabeh kurung lan pancingan dipriksa kanthi tes seri ing laboratorium interior kita.Tes kalebu tes kekuatan tarik maksimal, tes tuwa, tes karat lsp sing njamin produk kita cocog karo standar kanggo syarat garis ftth aerial.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages