Produk Kita

ADSS Suspension Guy Grips

Genggeman suspensi kabel sing wis dibentuk wis dikembangake kanggo ngamanake lan suspensi kabel ADSS utawa kabel menyang kutub lan menara sajrone pambangunan saluran telekomunikasi.

Grip suspensi kawat Jera digawe saka bahan baja galvanis.Tambahan dilengkapi thimble babak, sing nyedhiyani nyekeli unggul tanpa karusakan saka kabel sawise taun panggunaan.Uga tanpa thimble babak kasedhiya kang gumantung ing mbukak panjalukan apa kabel.

Pemasangan grip suspension guy adss ora mbutuhake piranti apa wae lan bisa langsung dipasang ing kabel serat optik.Aerial adss grip ora mbutuhake lan rod protèktif utawa splices sisih, bisa diinstal langsung ing jaket kabel serat optik.Nanging, nalika kekuatan tension dhuwur, iku kudu Applied genggeman adss helical karo splice protector supaya pretect serat inti wangun bakal ngrusak sak aplikasi.Ngelawan iku, bisa Applied adss preformed kawat grip tanpa pelindung, nalika tension ing 9KN, karo thimble utawa tanpa iku.

Jera bisa ngembangake grip suspensi kabel sing wis dibentuk miturut spesifikasi kabel, lan jarak antarane kutub.Bebas bae kanggo hubungi kita lan kita bakal menehi sampeyan solusi sing paling cocok lan biaya-efektif kanggo sampeyan!

maca liyane
pungkasan...
jera advantages