Produk Kita

ADSS Kabel Guy Grips

ADSS preformed guy grip dirancang kanggo digunakake ing kayu, logam utawa beton cagak utawa menara logam ing construction saka jaringan distribusi sak telekomunikasi karo serat optik kabel ADSS.

Jera adss genggeman mati-mburi digawe saka baja galvanis, lan nang kabel dijamin dening lapisan wedhi khusus lan lim, kang bakal nemen nambah pasukan saka gesekan antarane babak kabeh kabel serat optik poto-ndhukung dielektrik.Lan operasi grip wong ora mbutuhake alat, sing bakal ngirit wektu lan biaya instalasi.

produk preformed kita saged nyetel kabel kawangun mati ends miturut sheet data saka kabel klien.Nalika kekuatan tension dhuwur, iku kudu Applied helical ADSS grip karo splice protector kanggo nglindhungi inti serat saka ngrusak sak tensioning.Ngelawan iku, bisa Applied genggeman kabel preformed ADSS tanpa pelindung, nalika tension ing 9 KN, karo thimble utawa tanpa iku.

Kabeh genggeman kabel helical jera sing diprodhuksi wis diuji kanthi kolaborasi utilitas telekomunikasi kanggo nyukupi panjaluke para klien.Kita uga duwe laboratorium dhewe kanggo nindakake inspeksi saben dina sajrone produksi, sing njamin produk kita bisa memenuhi standar aplikasi kanggo komponen garis FTTH aerial.

Jera line fokus ing kualitas lan sawetara lengkap saka baja kawangun grip, kang kalebu: wong mati-mburi grip, suspension grip, untaian kawat guy grip, kurung pole ftth, pole pancing lan etc.

Sugeng rawuh ing kontak kanggo informasi luwih lengkap babagan grip buntu sing wis dibentuk.

maca liyane
pungkasan...
jera advantages