Bengkel alat produksi

Jera duwe desain cetakan dhewe, nggawe cetakan lan bengkel pangolahan cetakan.

Molding minangka blok berongga sing diisi karo bahan cair utawa lentur kayata plastik, kaca, logam utawa bahan mentah keramik.A jamur minangka pasangan kanggo cast.Minangka Produsèn, iku trep kanggo duwe workshop ngecor dhewe, supaya minangka kanggo ndandani lan ngumpul cetakan baja cepet lan banjur bantuan baris produksi irit.

Ing bengkel ngecor, kita biasane nindakake bagean cetakan kanggo produk:

-Produk injeksi cetakan plastik

-Press mbentuk produk

-Produk die casting aluminium

-Produk die casting seng

- Kawat heliks dibentuk grip

Kanthi workshop ngecor iki, Jera bisa kanggo riset lan ngembangaken produk anyar utawa Pabrik ngatur sawetara produk saiki miturut syarat klien.Lan pabrik kita bisa dadi luwih competitive, lan bisa kanggo nyedhiyani klien kita rega competitive lan produk kualitas unggul.

Jera ngasilake produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo para pelanggan ing pambangunan sistem jaringan telekomunikasi.Kita nggawe kabeh klem kabel gulung sing gegandhengan, klem ADSS, klem suspensi,kothak mandap serat optik, penutupan sambungan serat optik lan liya-liyane kanggo nyukupi syarat konstruksi garis FTTx.

Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Production tools workshop(1)