Bengkel perakitan produk

Serat Jera duwe 3 rakitan ing bengkel perakitan.Umume produk sing diasilake kalebu 4 utawa luwih suku cadang.A produk rampung kudu nglumpuk ing baris produksi, lan banjur nindakake packing.Kita nggunakake teknologi sistem conveyor kanggo nyepetake efisiensi perakitan

Ing bengkel perakitan kita ngumpul:

-Kotak FTTH dan penutupan sambatan FTTH

- Kabel FTTH anchoring lan suspension clamp

-Nyelehake klem kawat

Kita duwe 7 langkah menyang jalur perakitan sing efektif:Organisasi proses workshop,Pembagian kerja perakitan sing jelas,Posting bengkel, Praktek ngumpul,Diskusi babagan metode perbaikan umum,Desain kahanan sing dibutuhake,Implementasine diwiwiti.

Serat Jera nggunakake sistem conveyor nalika kita ngrakit barang.Sistem iki bisa ningkatake efisiensi produksi lan ngirit biaya produksi pabrik.Uga bisa nyimpen jumlah buruh produksi kanggo ombone tartamtu lan éling jurusan tartamtu saka produksi otomatis.

Niat kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo para pelanggan ing pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama luwih, ngarep-arep kita bisa mbangun dipercaya, sesambetan long-term.

Assembly workshop