Bengkel press forming

Serat Jera duwe luwih saka 10 mesin stamping.Teknologi mencet yaiku proses nglebokake lembaran logam sing rata ing wangun kothong utawa koil menyang pers, banjur deform (kanthi mlengkung, blanking, embossing, coining etc) kanggo cocog ukuran lan wangun die, lan materi. banjur njaga wujud kasebut ing salawas-lawase.Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Kita nggawe bagean logam kanggo produk ing ngisor iki ing bengkel pers stamping:

-Clamps jangkar serat optik kanggo gambar 8 kabel

- Kothak serat optik

- Penutupan serat optik

- Clamp kawat gulung datar lan klem kawat bunder

- Gesper stainless steel

- Kabel serat optik krenjang panyimpenan slack

- Klip liyane, thimbles, gantungan

Bahan baku kanggo stamping press biasane minangka gulungan baja, kayata stainless steel SUS 201, SUS 304, baja karbon, Aluminium, Tembaga, Kuningan dll.

Kabeh bahan dicenthang miturut standar ISO 9001:2015, lan syarat internal JERA.

Kanthi mesin stamping iki, serat Jera nduweni kemampuan kanggo riset lan ngrancang produk anyar lan nindakake sawetara produk sing dibutuhake pelanggan adhedhasar kisaran saiki.Iki ndadekake serat Jera duwe macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Lan produk JERA dadi luwih kompetitif ing pasar

Kanthi nggunakake teknologi penet iki, kita bisa ngasilake bagean logam kanthi awake dhewe.Ngirit biaya lan nggawe rega unit produk luwih kompetitif, lan kita bisa ngontrol kualitas kanthi gampang.

Misi kita yaiku nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan kanggo mbangun jaringan telekomunikasi.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama luwih, ngarep-arep kita bisa mbangun dipercaya, sesambetan long-term.

Press forming workshop(1)