Bengkel cetak plastik

Jera line nduweni teknologi peralatan injeksi plastik.Ing bengkel cetakan injeksi, kita ngasilake bagean plastik kanggo macem-macem produk sing ana gandhengane karo macem-macem produk, kayata:

- ftth nyelehake clamp

- Klem kabel ads

- Klem suspensi

- Drop kabel klem kabel

-Kothak terminasi serat optik

- Penutupan sambungan serat optik

- adaptor kabel serat optik

Bahan baku polimer yaiku PA Nylon, ABS, PC, PS, PP, PVC lan sapiturute.Dheweke nyukupi syarat perlindungan lingkungan sing dibutuhake kanggo aplikasi ruangan lan njero ruangan.

Serat Jera nduweni kemampuan kanggo riset lan ngrancang produk anyar lan nindakake sawetara produk sing dibutuhake pelanggan adhedhasar kisaran saiki.Kita nindakake macem-macem produk kanggo marem pelanggan.

Duwe armada lengkap mesin cetakan injeksi, kita nawakake rega sing kompetitif lan kualitas stabil kanggo para pelanggan.Saben dina nambah fasilitas produksi, kita nglayani pelanggan saiki lan nindakake sing paling apik kanggo nggayuh tantangan anyar ing pasar telekomunikasi.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian.

plastic molding workshop