Bengkel pangolahan logam

Garis Jera nduweni kemampuan kanggo ngolah bahan logam setengah rampung.Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Ing bengkel pangolahan logam kita ngasilake suku cadang kanggo:

-Pita baja tahan karat

- Klem jangkar

-Pole krenjang lan pancingan

Kita weruh, ngethok, ngebor logam dadi bahan mentah kayata stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, lsp. Kabeh bahan mentah sing dipriksa miturut ISO 9001: 2015, lan syarat internal kita.

Liwat teknologi iki, garis jera bisa ngembangake produk anyar utawa ngatur macem-macem produk saiki supaya luwih kompetitif, lan bisa menehi penawaran sing cukup lan kualitas sing unggul.

Kita nambah fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pangolahan lan otomatisasi sing efisien biaya.

Jera nyedhiyakake produk lengkap kanggo konstruksi sistem jaringan telekomunikasi.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama luwih, ngarep-arep kita bisa mbangun dipercaya, sesambetan long-term.

Metal processing workshop