Bengkel grip cowok helical

Salah sawijining produk utama serat Jera yaiku grip cowok kawat Helical.Kita ngasilake produk kanthi proses mbentuk kawat heliks, mlengkung, twisting, pasir lan tutup lem.

Ing bengkel grip guy helical, kita ngasilake produk ing ngisor iki:

-Dead mburi wong grip kang kalebuADSS kabel guy grip, strand wire guy grip

- Grip suspensi sing kalebu grip suspensi karo rod amor lan klem suspensi heliks ADSS

Kita uga nindakake riset lan ngembangake produk kanggo produk khusus kanthi teknologi iki.

Bahan mentah saka fitting garis heliks yaiku baja kanthi proses galvanis.Kita mriksa kabeh materi miturut standar ISO 9001: 2015 lan kriteria inspeksi internal JERA.

Liwat teknologi iki, garis Jera bisa ngembangake produk anyar utawa ngatur macem-macem produk saiki supaya luwih kompetitif, lan bisa menehi penawaran sing cukup lan kualitas sing unggul.

Kita nambah fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pangolahan lan otomatisasi sing efisien biaya.

Jera menehi solusi lengkap kanggo kabel nduwur sirah anchoring lan suspending.Kita nggawe kabeh produk sing gegandhengan karo klien kita ing pambangunan sistem jaringan telekomunikasi.

Yen sampeyan duwe syarat produk sing gegandhengan, mung aran gratis kanggo email utawa nelpon kita.

Helical guy grips workshop