Laser Marking

Serat Jera duwe mesin laser kanggo nambah tandha ing produk kanggo nyukupi macem-macem syarat pelanggan.Bisa menehi tandha macem-macem bahan kaya baja, aluminium, stainless steel, karet lan plastik.Asring digunakake kanggo nambah barcode 2D, nomer item produk, nomer seri lan logo ing produk.

Dibandhingake karo cara menehi tandha lawas kaya dot peen menehi tandha lan printing inkjet, laser menehi wis dadi teknologi pilihan kanggo manufaktur sing perlu menehi kualitas dhuwur, menehi akeh kaluwihan saka opsi lawas.

Ing bengkel laser kita nambah tandha ing produk ing ngisor iki:

 -kothak distribusi serat optik

- Penutupan sambungan serat optik

- soket distribusi optik

- Nyelehake klem kawat

- anchor ADSS lan klem suspensi

-Fig8 jangkar lan klem suspensi

- Jangkar lan suspensi krenjang lan pancingan

- Pita baja tahan karat kanthi kaset

Jera line nggunakake kacepetan dhuwur lan mesin laser pas sak produksi saben dina.Kita bisa nambah kode utawa logo sing dibutuhake ing produk utawa suku cadang sing nambah keluwesan kustomisasi.

Jera peduli babagan kualitas produk lan layanan, tujuane nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo pelanggan ing pembangunan jaringan telekomunikasi.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap, pangarep-arep kita bisa mbangun hubungan jangka panjang sing bisa dipercaya.

Jera laser marking workshop(1)