Bengkel kabel serat optik

Jera nduweni teknologi produksi kabel serat optik lan manufaktur kabel serat optik kanggo infrastruktur kabel overhead lan lemah.

Kita duwe sawetara jalur produksi kanggo ngasilake kabel serat optik kayata GJXH, GJXFH, GJYXCH, GJYXFCH dll. Peralatan produksi kabel kabeh saka merek terkenal internasional, sing nggawe kabel kita kanthi kualitas lan presisi.

Bengkel serat Jera mrodhuksi kabel FTTX ing rong jinis:

-Outdoor (aerial) rute instalasi

- Rute instalasi njero ruangan

Kita mriksa bahan mentah sing mlebu miturut standar ISO 9001: 2015 lan CE.kitakabel serat optikdigawe saka inti serat G657A1, A2 utawa G.652.D, FRP lan kawat baja bahan kanggo anggota kekuatan, cuaca lan UV tahan LSZH utawa TPU kanggo jaket kabel.

Kabeh kabel sing diprodhuksi kita cocog karo kritéria standar regional utama, SGS, IEC & CPR.Kita duwe laboratorium batin dhewe kanggo nindakake tes sing ana gandhengane, kayata tes siklus Suhu lan kelembapan, tes tahan geni, tes refleksi inti serat optik lsp.

Jera line saged ngembangaken produk anyar utawa ngatur macem-macem produk saiki supaya luwih competitive, lan bisa kanggo nyedhiyani pelanggan kita tawaran cukup lan kualitas unggul.

Kita nambah fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pangolahan lan otomatisasi sing efisien biaya.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Jera cable workshop