Bengkel mesin spring CNC

Jera nduweni teknologi mesin spring CNC, kanggo ngasilake macem-macem bails kawat, spring hooks kanggo Clamps, kothak mandap serat optik etc.

Kita nggunakake bahan stainless steel, kayata stainless steel SUS 201, SUS 304, utawa hot dip galvanis utawa bahan baku electrogalvanized, kabeh materi wis dicenthang miturut standar ISO9001: 2015, ASTM, EN, lan syarat internal JERA kang.

Kawat baja utawa kawat baja tahan karat wis uncoiled saka spool lan mbukak liwat seri wheel dirancang kanggo straighten sadurunge proses operasi.

Kanthi mesin spring kabel otomatis sing dhuwur, garis Jera nduweni kemampuan kanggo ngasilake bahan kanthi presisi lan kualitas sing dhuwurKlem FTTHutawa ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan klien, ing wektu sing paling pas lan trep.We offer kesempatan produksi OEM lan ODM bebarengan kanggo sawetara produk kita.

Nggunakake teknologi maju, kita bisa menehi pelanggan rega sing kompetitif, lan ngirim barang kanthi cepet kanthi jaminan produk.

Jera line nggunakake akeh peralatan modern kanggo nambah fasilitas produksi lan kita terus nambah produk kanggo ketemu tantangan anyar pasar informasi global berkembang.

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

CNC spring machine workshop