Bengkel Pusat Mesin CNC

Jera line nduweni teknologi pangolahan bahan CNC, kontrol otomatis alat mesin (kayata bor, alat boring, lathes) lan printer 3D kanthi komputer.Mesin ngolah bahan kanggo nyukupi spesifikasi kanthi ngetutake instruksi sing diprogram kanthi kode lan tanpa operator manual.Kita nindakake R&D lan ngembangake produk sing ana gandhengane karo produksi kanthi teknologi iki.

Ing bengkel pusat mesin CNC, kita ngasilake bagean hardware kanggo produk biasa, kayatajangkar klem, klem suspensi.

Bahan baku sing digunakake yaiku baja kayata Aluminium, Tembaga, Kuningan lan liya-liyane. Bahan mentah sing ditindakake inspeksi mlebu miturut standar ISO 9001: 2015, lan syarat internal.

CNC punika dandan sungguh liwat mesin non-komputerisasi sing mush kontrol manual.Liwat teknologi iki, Jera bisa ngembangake produk anyar utawa ngatur macem-macem produk saiki supaya luwih kompetitif, lan bisa menehi penawaran sing wajar lan kualitas sing unggul.

Kita nambah fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pangolahan lan otomatisasi sing efisien biaya.

Jera ngasilake produk sing lengkap lan dipercaya kanggo pelanggan ing pambangunan sistem jaringan telekomunikasi.Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo kerjasama luwih, ngarep-arep kita bisa mbangun dipercaya, sesambetan long-term.

 

jera cnc machine workshop