Bengkel die casting aluminium lan seng

Serat Jera nindakake riset lan ngembangake produk, mula kita duwe teknologi casting aluminium lan zing die kanggo nyukupi kabutuhan produk sing beda.

Ing bengkel die casting aluminium tekanan tinggi kita ngasilake suku cadang kanggo:

- Anchoring krenjang lan pancingan

- Anchoring line overhead lan clamp suspensi

-Gambar 8 kabel serat optik jangkar clamp

-Kurung kutub lan pancingan

Bahan mentah yaiku baja kayata aluminium, seng, silicium.Kabeh bahan mentah sing dipriksa miturut ISO 9001: 2015, lan syarat internal kita

Liwat teknologi iki, garis jera bisa ngembangake produk anyar utawa ngatur macem-macem produk saiki supaya luwih kompetitif, lan bisa menehi penawaran sing cukup lan kualitas sing unggul.

Kita nambah fasilitas produksi lan duwe kabijakan solusi pangolahan lan otomatisasi sing efisien biaya.

Niat kita yaiku nggawe lan nyedhiyakake produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo para pelanggan ing pambangunan jaringan telekomunikasi lan sistem distribusi tenaga.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo kerjasama luwih, ngarep-arep kita bisa mbangun dipercaya, sesambetan long-term.

uigui