Fasilitas Produksi

Jera ngabdiake awake dhewe kanggo entuk kemungkinan nyedhiyakake lan nggawe produk sing komprehensif lan dipercaya kanggo solusi jaringan telekomunikasi.Iku dorong kita terus-terusan nggawe inovasi lan nambah kemampuan produksi.Jera nggunakake teknologi produksi modern, solusi pangolahan sing irit biaya lan peralatan otomatisasi kanggo entuk produksi efisiensi dhuwur.

Pabrik Jera nduweni kapasitas 2500 meter persegi, puluhan unit peralatan otomatisasi wis digunakake ing produksi saben dina.

Jera duwe 11 bengkel sing nduweni teknologi sing cocog:

1)Bengkel kabel serat optik

2)Bengkel cetak plastik

3)Bengkel press forming

4)Bengkel grip cowok helical

5)Bengkel alat produksi

6)Bengkel Pusat Mesin CNC

7) Bengkel mesin spring CNC

8)Bengkel die casting aluminium lan seng

9)Bengkel pangolahan logam

10) Laser tandha

11)Bengkel perakitan produk

Jera line beroperasi miturut ISO 9001: 2015, sing ngidini kita adol menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata CIS, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika, lan Asia.Kanthi terus-terusan ningkatake fasilitas produksi kanggo nggawe kita luwih kompetitif lan bisa menehi penawaran sing luwih wajar kanthi kualitas unggul kanggo para pelanggan.

Jera setya kanggo nyedhiyani rega padha, kualitas manteb ing ati, produksi cepet lan layanan OEM kanggo kita pelanggan, please aran free hubungi kita, niat kita setya mbangun sesambetan dipercaya lan long term.

工厂照片